Preloader Kapat
Kurumsal

Meme Dikleştirme Ameliyatı Nedir Ve Kimlere Yapılır?

Meme Dikleştirme Ameliyatı Nedir Ve Kimlere Yapılır?

Güzel göğüsler sadece bir büyüklük meselesi değildir. Yetenekli bir estetik cerrah, bir kadının benzersiz ihtiyaçlarına göre uyarlanmış teknikleri kullanarak daha güzel ve orantılı bir meme şekli oluşturabilir. 

Meme Dikleştirme Nedir?

Meme dikleştirme, sarkan göğüslere daha sıkı, daha diri ve estetik açıdan daha hoş bir şekil kazandırır. Bu sadece hastanın genç ve kadınsı oranlarını geri kazandırarak görünümünü iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda sütyenlerin ve mayoların daha rahat ve çekici bir şekilde oturmasına da yardımcı olur.

Fazlalık, gerilmiş cildi çıkararak, meme dokusunu yeniden şekillendirerek ve meme başı ve areolayı daha ileri bir konuma yükselterek, bir kozmetik cerrah daha genç bir meme konturu oluşturabilir. Gerilmiş, büyük areola da meme dikleştirme ameliyatı sırasında küçültülerek genel olarak daha iyi orantılı, doğal görünümlü bir meme elde edilebilir.

Kadınların meme dikleştirme ameliyatını tercih etmelerinin yaygın nedenleri:

 

  • Hamilelik ve emzirmeden sonra daha iyi bir meme şeklini geri kazanmak için. Hamilelik, göğüslerde istenmeyen bazı değişikliklere neden olabilir ve genellikle göğüsleri gergin ve sarkık bırakır. İmplantlı veya implantsız bir meme dikleştirme, bu değişikliklerin geri alınmasına ve estetik açıdan daha hoş bir görünümün yeniden sağlanmasına yardımcı olabilir.

  • Önemli kilo kaybından sonra meme konturunu iyileştirmek için. Kilo vermek genellikle meme hacmini kaybetmek anlamına gelir. Meme dikleştirme, fazla deriyi alarak daha orantılı, genç bir meme şeklinin geri kazanılmasına yardımcı olabilir.

  • Meme dikleştirme ameliyatı, bir kadının her zaman istediği meme profilini elde etmesine yardımcı olabilir.

Meme Dikleştirmeye İhtiyacınız Varsa Nasıl Anlaşılır?

Meme dikleştirmenin sizin için doğru olup olmadığını doğrulamanın tek yolu nitelikli bir estetik cerraha danışmak olsa da, meme dikleştirmenin memenizi iyileştirmeye nasıl yardımcı olabileceği hakkında genel bir fikir edinmek için kendinize sorabileceğiniz birkaç soru vardır. şekil.

  • Meme uçlarım aşağıyı mı gösteriyor? Meme tabanındaki deri esneyip sarkmaya başladığında meme dokusunun ağırlığı meme ucunu aşağı doğru çekecektir. Meme dikleştirme, meme dokusunu meme uçları öne bakacak şekilde yeniden konumlandırır.

  • Meme başı/areola, göğsümün altındaki kırışıklığın altına mı oturuyor? Estetik cerrahların meme dikleştirme adayını değerlendirirken sıklıkla aradıkları bir özellik, meme ucunun/areolanın meme altı kıvrımına veya memenin altındaki kırışıklığa göre konumudur. Bu testi deneyin: düz bir kağıt yaprağını göğsünüzün altına (sütyensiz) kaydırarak göğüs kıvrımına karşı oturun. Aynaya baktığınızda meme uçlarınız kağıdın üst kenarının altına mı oturuyor? Eğer öyleyse, bu Meme Dikleştirmeye yetecek kadar sarkmanızın olduğunun iyi bir göstergesidir.

  • Sütyen giydiğimde meme büyüklüğümden memnun muyum? Meme Dikleştirme tek başına göğüslerinizin boyutunu önemli ölçüde değiştirmez. Sütyenle göğüslerinizin daha dolgun, yuvarlak ve daha iyi görünmesine yardımcı olabilir, ancak göğüslerinizin daha büyük veya daha küçük olmasını istiyorsanız, meme büyütme veya küçültme ile birlikte Meme Dikleştirme sizin için doğru seçenek olabilir.

  • Göğüslerim asimetrik mi yoksa alışılmadık şekilli mi?  Meme Dikleştirme ameliyatı, sarkık göğüsleri kaldırmanın yanı sıra göğüs dokusunu da yeniden şekillendirdiğinden, bu prosedür göğüs simetrisini iyileştirmede çok etkili olabilir ve yetenekli bir kozmetik cerrah, yumrulu göğüslere daha normal, yuvarlak bir şekil vermek için Meme Dikleştirme tekniklerini kullanabilir.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: