Preloader Kapat
Kurumsal

Ameliyatsız Kalça Büyütme Yaptıranlar

Ameliyatsız Kalça Büyütme Yaptıranlar

Ameliyatsız Kalça Büyütme Yaptıranlar


Ameliyatsız kalça büyütme yaptıranlar için Liposculpture durumunda, vücudun başka bir bölgesinden, genellikle karın bölgesinden yağ alınır. Operasyon için yeterli miktarda doğal vücut yağına sahip olmanız gerekir. Karın bölgenizdeki veya vücudunuzun başka bir bölgesindeki yağlar kalçalarınıza aktarılırsa, enjekte edilen yağın yaklaşık %40'ı vücudunuz tarafından emilir. Yağın kalan %60'ı kalıcı olarak kalçalarınızda kalacaktır.


Peki kalça büyütme operasyonundan sonra Ameliyatsız Kalça Büyütme Yaptıranlar için tavsiyeler nelerdir? Enjekte edilen 'yeni' yağın vücudunuz tarafından en iyi şekilde emilebilmesi için kalçalarınıza işlem yapılan bölgeye baskı uygulamaktan kaçının. Üç hafta spor yapmayın.


Yağ Enjeksiyonu ile Kalça Büyütme


Bu işlem, 3-4 seansa yayılarak kalçaların daha dolgun görünmesini sağlayan küçük enjeksiyonlar içerir. Enjeksiyonlar anında sonuç verir. Ancak bu ameliyatsız kalça büyütme prosedürü aynı zamanda 7-8 hafta boyunca vücudunuzun doğal kollajenini uyararak daha sağlıklı bir cilt sağlar.

Dolgu maddelerini kalçanın belirli bölgelerine enjekte etmek, genel şekli değiştirerek figürünüze daha arzu edilen bir görünüm verebilir. Her tedavi bir saat kadar sürebilir. Ve genellikle anestezi olmadan tamamlanır. Ancak bölgenin uyuşmasını ve şişmeyi azaltmak için buz kullanılabilir. Prosedürü takiben hemen etki görebilirsiniz.


Kalça Dolgusu Fiyatları


Popo büyütme operasyonu, poponun boyutunu ve genişliğini artırabilen kozmetik ve estetik bir prosedürdür. Bacaklarınızın görünümünü iyileştirebilir, kalça genişliğinizi artırabilir ve vücudunuza genel olarak daha hoş bir şekil verebilirsiniz. Pek çok insan kum saati figürünü elde etmek için kalça büyütme ameliyatı geçirir.


İki ana kalça büyütme türü vardır: Popo implantları ve yağ aşılama. Her ikisinin de arzu ettiğiniz sonuçlara bağlı olarak yararları ve sakıncaları vardır.  


Hiçbir plastik cerrahi herkes için uygun olmasa da, birçok insan kalça büyütmenin estetik hedeflerine ulaşmalarına ve özgüvenlerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu düşünüyor. Kalça büyütmeyi düşünüyorsanız, büyütmenin sizin için doğru olup olmadığı konusunda bilinçli bir karar vermenize yardımcı olmak için bizler İzmir Estetik Kliniği Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği ile iletişime geçebilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: