Preloader Kapat
Kurumsal

BBL Estetik Fiyat

BBL Estetik Fiyat

BBL Estetik Fiyat


BBL Estetik Fiyat öğrenmeden önce BBL Estetiği için uygun bir aday olup olmadığınızı öğrenmelisiniz.
Özellikle kalçalarınıza genişlik ekleyerek daha dolgun bir vücut elde etmeyi umuyorsanız, popo büyütme estetiği sizlere yardımcı olabilir. Özellikle daha geleneksel olarak feminen bir figür yaratmayı uman daha dar kalçalı bir kadın iseniz. Kalça büyütme için ilk konsültasyonunuz sırasında, cerrahınız size tıbbi geçmişiniz ve yaşam tarzınız hakkında sorular soracaktır. Ameliyatın sizin için güvenli olduğundan emin olmak için temel bir fizik muayeneden geçmeniz ve rutin kan tahlili yapmanız gerekir. Yağ enjeksiyonu söz konusu olduğunda, sağlıklı bir dolaşıma sahip olmak çok önemlidir. Bu nedenle, sigara içiyorsanız, popo büyütme işleminden önce sigarayı bırakmanız istenebilir.


Yağ enjeksiyonu, popo implantlarından daha kısa vadeli bir çözüm olma eğilimindedir. Ameliyattan sonraki ilk üç ayda hayatta kalan yağ hücrelerinin kalıcı olduğu kabul edilir. Ancak yine de kendi yeme alışkanlıklarınız ve yaşam tarzı seçimlerinizle yağ kazanılabilir veya kaybedilebilir. Yağ enjeksiyonundan sonra kilo alırsanız veya kilo verirseniz, sonuçlarınızın bir kısmını kaybedebilirsiniz. Bununla birlikte, popo implantı estetiği, implantların çıkarılmasını veya yeniden konumlandırılmasını gerektiren herhangi bir komplikasyon olmadığı sürece kalıcıdır.


BBL Estetik Nedir


Kalça Büyütme Çeşitleri Nelerdir?


İki tür popo büyütme yöntemi vardır: yağ enjeksiyonu ve implantlar. Yağ enjeksiyonu sırasında, cerrahınız liposuction yoluyla mide, sırt veya uyluk gibi bir bölgeden yağ alır. Daha sonra bu yağ kalça bölgesine enjekte edilerek istenilen kontur oluşturulur. Bunun yanı sıra popo implantı ameliyatı işleminde, doktorunuz bel hattının altından küçük bir kesi yoluyla yarı katı silikon kauçuk implantlar yerleştirir.


İmplantlar, dış popo boyunca uzanan tendonun üzerine yerleştirilerek implantların yerinde kalmasına yardımcı olur. Her iki prosedür de genel anestezi altında yapılır.


Sizler de BBL Estetik Fiyat 2023 hakkında güncel ve doğru bilgi sahibi olmak için Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği ile iletişime geçebilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: