Preloader Kapat
Kurumsal

Bel İnceltme Ameliyatı Fiyatı

Bel İnceltme Ameliyatı Fiyatı

Bel İnceltme Ameliyatı Fiyatı


Bel İnceltme Ameliyatı Fiyatı, Kum Saati Bel Estetiği düşünen herkesi önemle ilgilendiren bir konudur.
Bilindiği üzere özellikle doğum ve kilo verme sonrasında karın ve bel bölgesinde birçok deformasyon meydana gelir. Bölgesel yağlanma, karın kaslarında gevşeme ve bombeleşme, karın derisinde sarkma bunlardan bazılarıdır. Bu estetik sorunları ortadan kaldırmak için karın estetiği ve bel estetiği diyebileceğimiz vücut şekillendirme operasyonları kullanılmaktadır. Bunların başında karın germe ve bel estetiği ile liposuction gelir. Bu ameliyatlara geçmeden önce ameliyatsız yapılabilecek çözümlere değinmeliyiz.


Lazer Lipoliz: Yukarıda da belirttiğimiz gibi sadece cilt üzerine uygulanan bir cihazla lazer ışını verilerek yapılan lipoliz yöntemine “Noninvazif lazer lipoliz” denmektedir. “Minimal invaziv lazer lipoliz” ise lokal anestezi altında deriden yapılan 1-2 mm’lik bir kesiden cilt altı yağ dokusu bölgesine ince bir lazer probu sokularak yağın kontrollü ısıtılması ve eritilmesi yöntemidir. Bu prob aracılığıyla verilen lazer ışını ile hücreler. Bu yöntemde ısıtılan erimiş yağ hücreleri dışarı alınmaz, vücut tarafından emilip atılması beklenir. Tek seansta tedavi edilebilecek alan oldukça sınırlıdır.


Kum Saati Estetiği Yaptıranlar | Kum Saati Bel Estetiği


Karın ve bel bölgesindeki bölgesel yağ fazlalıklarının giderilmesinde, gevşemiş karın kaslarının sıkılaştırılmasında ve cilt sarkmalarının giderilmesinde en etkili ve kalıcı sonuçlar karın germe ve liposuction gibi karın estetiği ve bel estetiğine yönelik estetik ameliyatlar ile alınmaktadır. Bu tür cerrahi müdahalelerin bir kilo verme yöntemi olmadığını tekrar vurgulamak gereklidir. Bu tür ameliyatlardan önce kilo verilmeli ve vücut ağırlığı normal sınırlara indirilmelidir.


Ayrıca adayların herhangi bir fiziksel veya ruhsal sağlık sorunu bulunmaması gerekmektedir. Karın ve bel estetiği ameliyatı öncesi estetik plastik cerrah ile yapılan ön görüşmede estetik cerrahi yöntemlerine uygun aday olup olmadığınız değerlendirilirken size en uygun yöntem belirlenir.


Ameliyatsız Karın İnceltme ve Bel İnceltme Ameliyatı Fiyatı hakkında bilgi almak için öncelikle kişiye özel kullanılacak yöntem belirlenmelidir. Sizler de vakit kaybetmeden kliniğimiz Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği ile iletişime geçebilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: