Preloader Kapat
Kurumsal

Brezilya Popo Kaldırma

Brezilya Popo Kaldırma

Kalçaların şekli ve oranı, çekici ve orantılı bir vücutta önemli faktörlerdir. Brezilya popo kaldırma ameliyatı ile yetenekli bir estetik cerrah, daha dolgun, daha yuvarlak bir kalça konturu elde etmek için özel yağ transferi tekniklerini kullanabilir. 

Brezilya popo kaldırma nedir?

Brezilya popo estetiği, kalçaların boyutunu ve şeklini implant olmadan artıran özel bir yağ transferi prosedürüdür. Liposuction ile kalça, karın, bel veya uyluklardaki fazla yağlar alınır ve bu yağın bir kısmı stratejik olarak kalçalara enjekte edilir.

Yetenekli bir kozmetik cerrah, Brezilya popo estetiği ameliyatı ile vücudun alt kısmının orantılarını iyileştirebilir, hastanın ortak "sorunlu bölgelerde" yağ kaybetmesine ve kalçaları güçlendirmesine yardımcı olur ve sonuçlar yıllarca sürer.

Neden Brezilya popo estetiği yaptırılır?

Bir kişinin kalçasının şekli ve oranı büyük ölçüde genetik tarafından belirlenir; hem iskelet yapınız hem de vücudunuzun yağları nasıl depoladığı alt vücudun görünümünü etkiler. Sağlıklı bir diyet ve egzersiz, sağlıklı bir vücut ağırlığı elde etmek ve kasları güçlendirmek için işe yarayabilir, ancak birçok hasta, sağlıklı bir yaşam tarzına rağmen, şekli olmayan “düz” bir kalçadan memnun kalmaz.

Brezilya popo kaldırma ameliyatı, kalçaları ve kalça, bel ve uyluk gibi çevre bölgeleri yeniden şekillendirerek genetiğin etkilerinin üstesinden gelmeye yardımcı olabilir. Brezilya popo estetiğini şu amaçlarla düşünebilirsiniz:

  • Alt bedeninizin kıvrımlarını geliştirir

  • Kalçalara dolgunluk katarken kalçalarınızdaki, uyluklarınızdaki veya karnınızdaki yağ ceplerini azaltır

  • Giysilerin daha çekici bir şekilde oturmasına yardımcı olur

  • Düz kalçalara daha genç, estetik açıdan hoş bir şekil verir

  • Üst ve alt bedeniniz arasındaki dengeyi geliştirerek genel oranlarınızı geliştirir

Brezilya popo estetiği için iyi bir aday mıyım?

Brezilya popo estetiği, kalçaların şeklini ve boyutunu iyileştirmek için harika bir seçenek olabilir; ancak bazı hastalar prosedüre daha uygundur ve ameliyat, iyileşme ve sonuçlar hakkında gerçekçi beklentilere sahip olmak önemlidir. Genel olarak, aşağıdakileri kabul ediyorsanız, muhtemelen Brezilya popo estetiği için iyi bir adaysınız:

  • İmplantsız bir kalça büyütme istiyorsanız

  • Kalça ve kalçalarda iyi bir cilt tonunuz var

  • Kalçalara enjeksiyon için diğer bölgelerde yeterli yağ depolarınız var.

  • Birkaç hafta boyunca doğrudan kalçanızın üzerine oturmaktan kaçınmaya isteklisiniz ve bunu yapabilecek durumdasınız.

Adına rağmen, Brezilya popo kaldırma geleneksel bir "germe" prosedürü değildir - kalçalardaki gevşek cildi ele almaz. Kalça veya uyluk bölgesindeki fazlalık, sarkık ciltten rahatsızsanız,uyluk ve popo germe ameliyatı daha uygun bir seçenek olabilir.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: