Preloader Kapat
Kurumsal

İzmir Karın Germe En İyi Doktor

İzmir Karın Germe En İyi Doktor

İzmir Karın Germe En İyi Doktor


İzmir Karın Germe en iyi doktor arayışında olduğunuzda sizleri Op. Dr. Sema Özden, İzmir kliniğimizde ağırlamaktadır.


Peki ya Karın Germe Estetiği Nedir? Nasıl Uygulanır?


Karın derisinin sarkması ve karın kaslarının gevşemesi ön planda ise: Abdominoplasti ile karın kasları sıkılaştırılır ve fazla deri alınarak daha düz bir karın elde edilir. Karın derisindeki gevşeklik ve sarkıklık hem üst hem de alt göbek bölgesinde ise tam karın germe ameliyatı yapılır. Bu operasyonda göbek deliği yeniden yapılır. Karın derisi fazlalığı özellikle karın altı ile sınırlı ise mini karın germe ameliyatı daha doğru bir çözüm olacaktır. Karın ve bel estetiği standart bir ameliyat değildir; Deformasyonun büyüklüğüne ve yerine göre farklı cerrahi teknikler uygulanmaktadır. Bu yöntemde daha kısa kesi yapılarak sadece göbek altındaki kaslar sıkılaştırılır ve fazla deri çıkarılır.


Abdominoplasti İzmir


Karın derisinin sarkması ve bölgesel yağ birikimi müdahalesi: Karın sarkmaların yanı sıra bel bölgelerinde lokalize yağ birikimleri varsa karın germe ile birlikte bel bölgelerine de liposuction uygulanır. Eğer deri fazlalığı sadece göbeğin alt kısmında ise mini karın germe yapılırken, göbeğin üst kısmına da liposuction uygulanabilir.


Karın derisinde hem sarkma hem de yağ birikimi müdahalesi: Bu durumda iki farklı yol izlenebilir. Bunlardan biri de fazla derinin alınması yani karın germe ameliyatı ve aynı seansta liposuction ile kalan karın derisinin daha da inceltilmesidir. Diğer yaklaşım ise önce sadece karın germe, ardından karın derisi iyileştikten sonra ikinci bir operasyonla bu bölgeye liposuction yapmaktır.


Karın derisine hem liposuction hem de germe işlemi aynı anda yapıldığında komplikasyon riski daha yüksek olduğu için estetik plastik cerrahın deneyimi ve kişisel tercihi belirleyicidir. Bu noktada İzmir Karın Germe en iyi doktor hangisidir? sorusuna yanıt almak için kliniğimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: