Preloader Kapat
Kurumsal

İzmir Silikon Ameliyatı Fiyatları

İzmir Silikon Ameliyatı Fiyatları

İzmir Silikon Ameliyatı Fiyatları


İzmir silikon ameliyatı fiyatları belirlenirken pek çok etken göz önünde bulundurulmalıdır.


Meme büyütme ile doğal kıvrımlı bir görünüm elde etmenin en iyi yolu silikon implantlar kullanmaktır. Göğüs büyütme için kozmetik cerrahi düşünüyorsanız, daha kıvrımlı bir şekil isteyebilirsiniz. Kliniğimizin uzman cerrahi ekibi sayesinde göğüslerinizin yine de doğal ve gerçekçi görünüşü hakkında endişe etmenize gerek yoktur.


Sonucunuzun ne kadar doğal görüneceğini belirleyen bir diğer faktör de implantın yerleştirildiği yerdir. Çok zayıfsanız ve göğsünüzde çok az dolgu varsa, özellikle dekolte veya mayo giyiyorsanız, implantınızın üst kısmının ana hatları deriden görünebilir. Bunu önlemek için, cerrah normalde implantın üst kenarını göğüs kasınızın altına kaydırarak daha yumuşak bir silüet verir. Bununla birlikte, kas daha sonra yeni memeyi sıkıca yerinde tutacaktır. Bu, kalkık bir görünüm verir, ancak aynı zamanda göğüs kası her kasıldığında implantın hareket edeceği anlamına gelir. Yeni dekoltenin öncekinden biraz daha geniş olması muhtemeldir. Göğsünüzde cilt altında daha fazla yağ varsa, implant tamamen göğüs kasınızın önüne yerleştirilebilir. Bu daha 'sallantılı' meme daha doğal bir şekilde oturur ve hareket eder, ancak kilo verirseniz implant görünür hale gelebilir.


Meme Büyütme Fiyatları


Göğüsleriniz hamilelik, kilo kaybı veya doğal yaşlanma nedeniyle hacim kaybettikten sonra kendi kıvrımlarınızın dolgunluğunu geri kazanmayı umuyorsanız, bu özellikle endişe verici olabilir. Öyleyse, göğüs büyütme prosedürünüzün doğal olarak güzel görünmesini nasıl sağlayabilirsiniz?
Damla silikon modelleri şeklindeki implantların (anatomik implantlar olarak da adlandırılır) daha doğal bir görünüm sunmaktadır. Sizlere en uygun olacak silikon boyutu ve modeline, kliniğimizi ziyaret ederek karar verebilirsiniz.


İzmir silikon ameliyatı fiyatları 2023 yılına ait güncel ve en doğru bilgilere ulaşabilmek için kliniğimiz ile detaylı bir görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bizlere ulaşın.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: