Preloader Kapat
Kurumsal

Meme Dikleştirme Ameliyatı

Meme Dikleştirme Ameliyatı

Meme Dikleştirme Ameliyatı


Meme Dikleştirme Ameliyatı meme küçültme veya meme büyütme esnasında ek olarak kişinin anatomisine ve hedeflediği görünüme bağlı olarak uygulanması tercih edilebilen bir cerrahi işlem türüdür.


Bir kadının meme dikleştirme ile ilgilenmesinin birçok nedeni vardır. Meme kanserinden kurtulan bazı kişiler, meme rekonstrüksiyonu sonuçlarını optimize etmek isteyebilir. Bazı anneler hamilelikten veya emzirmeden sonra şeklini veya sıkılığını yeniden kazanmak istiyor olabilir. Diğerleri yaş, kalıtım ve kilo dalgalanmalarından kaynaklanan göğüslerdeki doğal değişikliklerle mücadele ediyor.

Meme kaldırma veya Meme Mastopeksi, memeleri kaldıran ve yeniden şekillendiren cerrahi bir prosedürdür. Prosedür, göğüsler sarkmışsa daha sıkı ve şekilli hale getirecektir. Meme dikleştirme meme boyutunu değiştirmez. Memedeki hacim veya boyut değişiklikleriyle de ilgilenenler, meme dikleştirme ile birlikte büyütme/küçültme de düşünmelidir.


Mastopexy Ameliyatı Fiyatları


Günümüzde farklı meme dikleştirme yöntemleri uygulanmaktadır. Sizin için en iyi dikleştirme türü, meme boyutunuza ve istediğiniz sonuca bağlıdır. Farklı dikleştirme türleri göğüslerde farklı yara izleri oluşturur. Hangi dikleştirme yöntemini seçerseniz seçin, normal giysiler, sütyen ve bikini üstü giydiğinizde yara izleri görünmemelidir. Hatta en yaygın dikleştirme türü, areolanızın çevresinden ve göğsünüzün altından dikey olarak kesildiği yöntemdir.

Bazen çapa şekli vermek için memenin altındaki kıvrımda bir kesik vardır. Cerrah, meme altından fazla deriyi çıkarır. Kısacası memeyi, daha sıkı bir koni biçiminde şekillendiririr ve meme uçlarını daha yukarı taşır.


Meme DİKLEŞTİRME Ameliyatı Nasıl Yapılır


Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğimiz’de bizleri danışanlarımız sıklıkla zaman içerisinde birtakım sebeplerden ötürü sarkmış memelerin dikleştirilmesi için Meme Protezinin kullanılıp kullanılamayacağını sormaktadır.

Protezler yerleştirilerek memeyi dolgunlaştırmakta ve aynı esnada memede bir miktar dikleştirme de elde edilmesine fayda sağlamaktadır. Ancak bu işlemin uygulanması için memelerde yalnızca hafif bir sarkma olması gereklidir. Bunun aksine kişide olması gerekenden fazla bir sarkma var ise meme protezi yeterli olmamakla birlikte meme dikleştirme ameliyatı gerçekleştirilmelidir.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: