Preloader Kapat
Kurumsal

Meme İmplant Meme Protezi

Meme İmplant Meme Protezi

Meme İmplant Meme Protezi


Meme implant meme protezi nedir? sorusuna cevap almadan önce Meme Estetiği Nedir? Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir? Gibi sorulara cevap arıyorsanız bu yazımız ile aklınızdaki tüm soruları giderebilirsiniz.


Meme Büyütme genellikle küçük göğüslü bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Bu işlem küçük göğüslü kadınların ideal meme ölçüsüne kavuşmasını sağlar. Başka bir deyişle meme büyütme, günümüzde sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir. Meme büyütme ameliyatını, hastane ve özel klinik koşullarında ameliyathanede genel anestezi altında uzman cerrahımız gerçekleştirir. Ve bu işlem yaklaşık 1-2 saat sürer. Ameliyattan sonra genellikle rahattır. Ağrı için ağrı kesici tedavisine başlanır. Protez göğüs kasının arkasına konursa belli bir süre kol hareketlerinde kısıtlılık olabilir.

Ameliyattan sonra memeyi koruması adına hasta özel medikal sütyen takar. Eriyen dikiş yöntemi sayesinde dikişe gerek kalmaz. İlk aşamada meme ucunda şişlik, uyuşma ve deride morumsu bir renk değişikliği mümkündür. Kısa sürede kendiliğinden kaybolurlar. Hasta 3-4 gün içinde işine ve sosyal yaşamına devam eder.


Kliniğimiz’de kullanmakta olduğumuz silikon modellerimiz ise kesinlikle FDA onaylı ve CE belgeli olup, üretici firmaları tarafından ömür boyu garanti belgeleri verilmektedir.


Silikon Memenin Fiyatları - Protez Memenin Fiyatları


Meme İmplant Meme Protezi, Meme büyütmede kullanılan implant çeşitleridir. Sizler için en uygun olacak İmplant çeşitleri için alanında 23 yıllık deneyimi ile başarılı meme estetiği operasyonlarına imza atmakta olan Op. Dr. Estetik ve Plastik Cerrah Sema Özden ile iletişime geçebilirsiniz.

Böylelikle yüzyüze muayene eşliğinde uzmanımıza dilediğinizi danışabilir ve kendiniz için en doğru kararı belirleyebilirsiniz.


Silikon protez markaları ve En iyi silikon protez markası hangisidir? Kliniğimiz’de Meme Büyütme yönteminde hangi silikon ve protezleri kullanmaktayız? Kısacası detaylı bilgi almak için bizlere iletişim bilgilerimiz üzerinden ulaşın. Hatta dilerseniz direkt olarak kliniğimize misafir olabilirsiniz.

Hayallerinizi ertelemeyin.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: