Preloader Kapat
Kurumsal

Meme Silikon İzmir

Meme Silikon İzmir

Meme Silikon İzmir


Meme Silikon İzmir için güvenle tercih edebileceğiniz tam teşekküllü kliniğimiz Op. Dr. Sema Özden Estetik Ve Plastik Cerrahi Kliniği; sizlere hayallerinizdeki değişim ve güzelliği sunmaktadır.


Günümüzde tüm dünyada en sık uygulanmakta olan estetik ve plastik cerrahi uygulamalardan biri Meme Estetikleridir. Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Dikleştirme gibi alanlarda kullanılmakta olan pek çok farklı ve en son yöntemler, kliniğimizde uzmanımız ve başarılı ekibi tarafından gerçekleştirilmektedir

.
Meme büyütme yöntemi olarak kullanılan ve kliniğimiz tarafından tavsiye edilen en yaygın cerrahi yöntem ise Silikon yerleştirme yöntemidir. Peki ya memeye konulan silikon çeşitleri nelerdir?


Meme Büyütme Ameliyatı Silikon Modelleri


Meme Büyütme ameliyatında kullanılan silikon çeşitleri şekil, malzeme ve üst yüzey yapısına göre farklıdır. Hastalar, hedeflediği görünüme bağlı olarak anatomik (damla) silikon veya yuvarlak silikon tercih eder. Yuvarlak silikonlar yatay ve dikey çapları eşit olan protezlerdir. Anatomik silikonlar, dikey çapı yatay çaptan biraz daha büyük olan silikonlardır. Anatomik silikonlar Memenin anatomoik şekli ile benzerlik gösterir. İçerdiği malzeme bakımından silikon ya da salin içerenler bulunmaktadır. Yani silikon jel veya tuzlu su ile doldurulabilirler. Yüzey yapısı açısından yüzey pürüzlü veya düz olabilir.


Meme Büyütme Ameliyatında Kullanılan Silikonlar Güvenli Midir? Meme büyütme ameliyatında kullanılan silikonlar çok çeşitli malzemelerden yapılmaktadır. Meme içine yerleştirilen silikonun insan sağlığına kötü etkisi olduğuna dair bir kanıt bulunamadı. Sadece kalitesiz silikon kullanan doktorlar tarafından yapılan ameliyat sonrasında bazı komplikasyonlar oluşabilmekte ya da kişilerde silikon patlaması denilen deformasyonlar meydana gelmektedir.


Silikon Ameliyatı Fiyatları 2023


Meme Silikon İzmir kapsamında gerçekleştirmekte olduğumuz Meme büyütme ameliyatı fiyatı, kullanılan yöntem ve silikon çeşidine bağlı olarak değişiklik göstermektedir.


Bu sebeple sizler de İzmir’de en iyi estetik kliniği olan Op. Dr. Sema Özden Estetik Ve Plastik Cerrahi Kliniği ile vakit kaybetmeden iletişime geçebilirsiniz. Böylelikle en doğru fiyat bilgisi ve süreç hakkında detaylı bilgiye hemen ulaşabilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: