Preloader Kapat
Kurumsal

Yağ Aldırma Ameliyatı

Yağ Aldırma Ameliyatı

Yağ Aldırma Ameliyatı

 
Yağ aldırma ameliyatı olarak geçmekte olan yağ aldırma işlemleri genel olarak Liposuction adı altında uygulanmaktadır. 
 
Özellikle diyet yapma ve spora gitme gibi yöntemler sonucunda fazla kilolardan kurtulmayı başaramayan kişiler daha hızlı ve kolay yöntem olan yağ aldırma işlemlerinden destek almayı tercih etmektedirler. Vücuttaki fazla yağlardan kurtularak bölgesel incelme konusunda oldukça başarılı ve hızlı sonuç veren Liposuction yöntemleri estetik ve plastik cerrahi alanında son yıllarda sıklıkla uygulanmaktadır.
 
Hem kadınlarda hem de erkeklerde her yaşta uygulanabilmekte olan bu yağ aldırma yöntemi 2 farklı şekilde gerçekleştirilmektedir. Estetik kliniğimizde de başarılı şekilde sıklıkla uygulamakta olduğumuz bu yöntemler ise; 
 
İncelmenin görülmesinin hedeflendiği vücudun herhangi bir bölgesine uygulanabilmektedir. Yağ aldırma işlemleri pek çok vücut estetiği alanında uygulanan diğer cerrahi müdahaleler ile birlikte destekçi olarak da kullanılmaktadır.  
 

Bölgesel Yağ Aldırma

 
Liposuction, özellikle karın bölgesinde ve basen bölgesinde genetik olarak yağlanma durumundan şikayetçi olan kadınların veya fazla kilo vermeden sonra bölgesel olarak kol bacak gibi bölgelerde kalan yağ fazlalığından kurtulmak isteyen kişilerin tercih etmekte olduğu bir uygulamadır.
 
Günümüzde artık klasik yağ aldırma ameliyatı dışında daha üst aşama ve daha ileri teknoloji destekli olan liposuction operasyonlarını gerçekleştirmekteyiz. Bunlar Vazer Lipoliz (liposuction) ve Lazer Liposuction teknikleri olmakla birlikte; ağrısız ve oldukça konforlu şekilde gerçekleştirmektedirler.
 
Örneğin yağ aldırma işlemi karın bölgesine yapılacak ise çok küçük noktalardan içeri giriyoruz. Ve Vaser Lipoliz’de yağ dokusuna özel ses dalgaları gönderilerek çevredeki sinir dokularına zarar verilmeden bu yağların eritilmesi sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra Lazer Lipoliz işleminde ise cerrahi bir işlem olarak lazer ışınları ile yağ dokularının hassas şekilde eritilmesi hedeflenmektedir.
 
Estetik ve Plastik Cerrahi alanında son teknolojilerden destek alarak uzun yıllar içerisinde edinmekte olduğumuz deneyim ve bilgi birikimlerimiz sayesinde başarılı sonuçlara imza atmakta olduğumuz kliniğimizde bizleri dilediğinizde ziyaret edebilirsiniz. 

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: