Preloader Kapat
Kurumsal

Yağ Aldırma

Yağ Aldırma

Yağ Aldırma


Yağ aldırma olarak halk arasında bilinmekte olan Liposuction işlemi başta Türkiye olmakla birlikte dünyanın pek çok ülkesinde günümüzde genel anestezi altında en çok uygulanmakta olan ameliyat türüdür.


Klasik liposuction yöntemi; kanül adı verilmekte olan ince borular ile bir vakum aletine bağlı şekilde yağların vücuttan çekilmesi işlemidir. Özellikle küçük bölgelerde bölgesel incelme hedefi bulunan hastalarda Vazer Lipoliz yönteminin kullanım kolaylığı açısından tercih edilmesini tavsiye etmekteyiz. 


Daha az morarma, daha az ödem ve günlük hayata geçiş süresinin oldukça hızlı olması gibi avantajlara sahip olan bu tür yeni yağ aldırma teknikleri; ileriye dönük sonuç elde etme açısından farklılık göstermemektedir. 

 

Bölgesel Yağ Aldırma İşlemi 


Cilt çok çatlaksa, gevşekse, sarkmışsa veya cilt inceyse klasik Liposuction yöntemini tavsiye etmemekteyiz. Çünkü yağ aldırma işlemi gerçekleştirildiğinde bu tür ciltlerde deformasyon görülme riski oldukça fazla olmaktadır. 

 
Kişisel bölgesel incelme elde etmiş olsa da estetik açıdan görünümde olumsuz sonuçlar elde edilmiş olur. Bu sebeple günümüzde gelişen teknolojiye bağlı olarak kullanımı tüm dünyada yaygınlaşmış olan Vazer Lipoliz ve Lazer Liposuction uygulamaları tercih edilmektedir. 

 

Liposuction Fiyatları 


Tercih edilen yönteme uygun cihazın ucundaki kanüller ile vücuda küçük kesilerden içeri girerek içeride bulunan fazla yağları parçalama işlemi gerçekleştirilmektedir. Bu aşamadan sonra parçalanan fazla yağların vücuda ileriye dönük tekrardan olumsuz durum elde etmemesi adına vücut dışına çıkarılması, çekilmesi sağlanmaktadır. 


Lazerle yağ aldırma fiyatları, Karın yağı aldırma Fiyatları gibi ameliyatsız yağ aldırma fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için her an bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz vakit kaybetmeden İzmir’deki Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğimizi ziyaret ederek sizlere en uygun olan işlemlerin yüz yüze muayeneler sonucunda doğru şekilde belirlenmesi sonucunda fiyat bilgisi alabilirsiniz. 

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: