Preloader Kapat
Kurumsal

Bölgesel Yağ Aldırma Fiyatları

Bölgesel Yağ Aldırma Fiyatları

Bölgesel Yağ Aldırma Fiyatları


Bölgesel Yağ Aldırma Fiyatları hakkında en doğru bilgiye ulaşabilmek için öncelikle İzmir’deki kliniğimiz ile iletişime geçerek detaylı bir görüşme sağlamanızı tavsiye etmekteyiz.
Bazen düzenli egzersiz ve katı diyet bile fazla yağlardan kurtulmak için yeterli olmayabilir. Bu inatçı bölgeler için liposuction bir çözüm olabilir. Liposuction genellikle normal kiloya yakın ve sıkı elastik cilde sahip hastaların tedavisinde kullanılır. Kilo kaybı için bir ikame değildir. İşlem uygulanan bölgeler ise genellikle şunlardır:  
⦁    Karın  
⦁    Kalçalar
⦁    Kol ve bacak bölgesi
⦁    Boyun
Liposuction sırasında ne olur? Danışmanınız, hangi yaklaşımın kullanılacağı konusunda sizinle konuşmadan önce genel sağlığınızı, cilt kalitenizi ve alınacak yağ miktarını değerlendirecektir. Liposuction sırasında çeşitli anestezi türleri kullanılır. Sadece küçük yağ bölgeleri alınacaksa, lokal anestezi alabilirsiniz. Daha kapsamlı cerrahi genel anestezi gerektirebilir. Liposuction prosedürünüzün uzunluğu, alınan yağ miktarına bağlı olacaktır.  


Cerrahınız ciltte küçük bir kesi yapacaktır. İnce, içi boş bir tüp kullanarak cilt yüzeyinin altındaki yağ hücrelerini parçalayacak ve özel bir emme veya vakumla çıkaracaklar. Daha büyük alanlar için birkaç kesi gerekebilir. Prosedürün sonunda herhangi bir kesi dikilecektir. Alan destek için bandajlanacaktır.

Yağ Aldırma Fiyatları İzmir


Liposuction, diyet ve egzersize cevap vermeyen inatçı yağ bölgeleriyle baş etmenin bir yolu olarak popülaritesini hızla artırmaktadır. Bununla birlikte, birçok kadın liposuction'ın güvenli veya kalıcı olmayabileceğinden veya ağrılı olacağından endişe duymaktadır.


Liposuction sonuçları şişlik ve morluklar azaldıkça yavaş yavaş ortaya çıkar. Genel görünüm iki ila üç hafta içinde görünür olacak ve kalan şişliğin çoğu altı ila 12 hafta içinde gitmiş olacaktır. Bununla birlikte, kilonuz sabit olduğu sürece, hedeflediğiniz görünüm önümüzdeki altı aydan bir yıla kadar gelişmeye devam edecektir.


Tercih edilen liposuction yöntemine ve uygulanacak bölgeye bağlı olarak değişiklik gösterebilmekte olan Bölgesel Yağ Aldırma Fiyatları hakkında detaylı bilgi için bizlere ulaşın.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: