Preloader Kapat
Kurumsal

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları


Karın Germe Ameliyatı Fiyatları neye göre belirlenmektedir? Karın germe ameliyatı olmadan önce fiyat bilgisi almadan önce kişiye özel en doğru yöntemin belirlenmesi oldukça önemlidir.


Karın germe ameliyatı olmaya karar verirseniz, cerrahınızı dikkatli seçmeniz önemlidir. Doğru eğitime ve niteliklere sahip birini bulduğunuzdan emin olmanız gerekmektedir. Karın germe yaptırıp yaptırmamaya karar vermek için zaman ayırmalı ve karar vermelisiniz. Bu aşamada sizleri süreç boyunca en doğru şekilde yönlendirecek olan uzman ekibi ile kliniğimiz Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği'nde memnuniyetle karşılamaktayız.


Karın Germe Estetiği İzmir


Karın Germe Ameliyatı nasıl gerçekleştirilmektedir?


Cerrahınız kasık bölgeniz boyunca bir kalçadan diğerine bir kesim yapacaktır. Kadınlarda buna bikini çizgisi denmektedir. Ardından, bu bölgey, çevreleyen deriden kurtarmak için göbek deliğinizin etrafında başka bir kesim yapılır. Karın kaslarınız sıkı hale getirilir ve fazla yağ ciltten alınır. Kalan cilt aşağı çekilerek göbek deliğinizin doğru yerde olması için yeni bir delik açılarak karın bölgesi tamamen yeniden şekillendirilmiş olunur.


Peki ya cerrahi ameliyat yöntemlerini tercih etmek istemeyenler için Karın Germe alternatifleri nelerdir? Genel olarak fazla kilolu değilseniz ve vücudunuzun belirli bölgelerindeki bazı yağlardan kurtulmak istiyorsanız, Liposuction sizlere yardımcı olabilir. Liposuction yaptırdığınızda, cerrahınız cildinizin altındaki fazla yağı emerek çıkarmak için bir tüp kullanır. Liposuction'ı tek başına yaptırabileceğiniz gibi karın germe operasyonunun bir parçası olarak da yaptırabilirsiniz. Liposuction, karnınızın şeklini değiştirmeye yardımcı olabilir. Ancak sadece istenmeyen yağları alır. Karın germe, istenmeyen yağ ve cildi alır ve karın kaslarınızı sıkılaştırabilir.


Sonuç olarak Karın Germe Ameliyatı Fiyatları konusunda pek çok farklı etmen bulunmaktadır. Sizler de en doğru bilgiye ulaşmak için kliniğimiz ile dilediğiniz her an iletişime geçebilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: