Preloader Kapat
Kurumsal

Karın Germe Ameliyatı İzmir

Karın Germe Ameliyatı İzmir

Karın Germe Ameliyatı İzmir


Karın Germe Ameliyatı İzmir Düz ve Sıkı Bir Karın Görünümüne Nasıl Sahip Olabilirim? Sorusuna yanıt arayan herkesin ilgilenmekte olduğu bir konudur.


Abdominoplasti (karın germe), karın bölgesindeki fazla deri ve yağın alındığı büyük bir ameliyattır. Ameliyat aynı zamanda kasları da sıkılaştırır. Birçok hamilelik geçirmiş kadınlar veya çok kilo vermiş herkes için uygun olabilir. Abdominoplasti, fazla yağ ve deriyi alarak ve karın duvarınızdaki kasları sıkılaştırarak karnınızı düzleştiren bir prosedürdür. Bu cerrahi prosedür aynı zamanda karın germe olarak da bilinir. Karın germe, cilt ve yağ miktarına bağlı olarak “mini” veya daha kapsamlı prosedürler olarak düşünülebilir. Kendinizi eğitmeniz, kendi durumunuzu derinlemesine analiz etmeniz ve nihai bir karara varmak için zaman ayırmanız önemlidir. Prosedür, kilo vermeye alternatif olarak kullanılmamalıdır.

 

İzmir Karın Germe En İyi Doktor


Hasta memnuniyet oranı oldukça yüksek olan ve estetik plastik cerrahi alanında 15 yıllık bir deneyime sahip olan kliniğimiz Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği; Karın Germe Ameliyatı İzmir Planlaması yapan tüm kadın ve erkek hastaları ağırlamaktan gurur duymaktadır.

 

İzmir'de Karın Germe Ameliyatı Fiyatları


Karın germe ameliyatı fiyatları; karın bölgesindeki sarkıklığın derecesine, karın kaslarının durumuna, yağ fazlalığının derecesine, beraberinde liposuction yapılıp yapılmayacağına, hastanın yaşı ve medikal durumuna göre değişiklik göstermektedir. Bu sebeple bizler ile iletişime geçerek yüzyüze bir muayene gerçekleştirmenizin akabinde karın germe ameliyatı fiyatı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanızı tavsiye etmekteyiz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: