Preloader Kapat
Kurumsal

Kum Saati Bel Estetiği

Kum Saati Bel Estetiği

Kum Saati Bel Estetiği


Kum saati bel estetiği ile elde edilen Kum saati figürü, kadınlar tarafından en arzu edilen görünümlerdendir. Ayrıca oldukça çekici vücut şekli olarak kabul edilir.


Yaş, genetik, hamilelik, kilo alma ve verme ve aktivite seviyeleri vücut şeklimizi etkileyen faktörlerden sadece birkaçıdır. Çoğumuz orta yaşlarda biraz kilo almaya yatkınızdır ve bazen sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz bile bir fark yaratmak için yeterli değildir.


Uyguladığımız Kum Saati Bel Estetiği yöntemleri ile arzu ettiğiniz silüeti elde etmenize yardımcı olmaktayız. Bu sebeple kliniğimiz, en yeni ve başarılı tekniği sağlamaktadır. Kliniğimiz Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nde Kum Saati Bel görünümünü uygulamak için kişinin vücut tipine uygun yöntem muayene esnasında belirlenmektedir.


Kum Saati Ameliyatı | Kum Saati Estetiği Yaptıranlar


Bu ideal vücut yapısına sahip olanlar büyük göğüs ve benzer büyüklükteki kalçalara ve kum saatini andıran orta kısımda dar bir bele sahiptirler. Kum saati figürü, kadınların büyük göğüs ve geniş kalçalara sahip olması ile desteklenen figürdür. Bu sebeple daha kadınsı bir vücut tipi olarak düşünülür. Bu da daha ince bir bele sahip olarak elde edilen bir görünümdür. Bununla birlikte, kadınların yalnızca yaklaşık %10'u doğal olarak bu şekle sahiptir. Ve bu kişiler de daha büyük kalçalara sahip olma, vücutta eşit şekilde yağ kazanma eğilimindedir. Bu sebeple bu kişiler gerekli estetik operasyonları göz önünde bulundururlar.


Kum Saati Bel Estetiği kapsamında hangi estetik müdahalenin daha uygun olduğu belirlenirken birçok faktör dikkate alınır. Karın ve bel bölgesindeki yağ birikiminin karakteri incelenerek karın ve bel estetiği için doğru cerrahi yöntem belirlenir. Bu bölgenin derisinin sıkılığı (esnekliği) ve deri sarkmasının derecesi ve yeri değerlendirilir. Karın kaslarının gevşeklik derecesi dikkate alınır.


Sizler de kliniğimiz ile iletişime geçerek başarılı bir estetik operasyon sürecini yaşayabilir, iyileşme sürecinizi yönetmenize ve sonuçlarınızı korumanıza yardımcı olması için bakım ve iyileşme ipuçlarımızı takip edebilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: