Preloader Kapat
Kurumsal

Lazerle Yağ Aldırma Fiyatları

Lazerle Yağ Aldırma Fiyatları

Lazerle Yağ Aldırma Fiyatları


Lazerle Yağ Aldırma Fiyatları hakkında doğru bir bilgi sahibi olabilmek için öncelikle hangi bölgelere liposuction işleminin uygulanacağı belirlenmelidir.


Lazer lipoliz, bir aplikatör aracılığıyla iletilen lazer enerjisini kullanır. Yağ hücreleri tercihen ısıtılır ve ciltteki veya diğer yapılardaki diğer hücre türlerini etkilemeden parçalanır. Lazer lipoliz metodu nasıldır? Tedavi edilecek fazla yağ birikiminin olduğu bölgenin şekli ve dokusu değerlendirildikten sonra, aplikatörün yerleştirileceği yeri belirlemek için alan işaretlenir. Aplikatör ile işlem uygulanır ve hasta bir soğuma hissi hisseder. 25 dakikalık tedavi sırasında hasta aralıklı olarak sıcaklık ve/veya karıncalanma hissedebilir.


⦁        Hastaların lazer lipolizi tercih etme nedenleri nelerdir? Karın, bacak ve kol gibi bölgesel yağ fazlalığının pratik şekilde atılması.
⦁        Kimler lazer lipoliz için uygun değildir? Gevşek cilt veya karın içinde kaslara kadar yağ bulunan hastalar.
⦁        Lazer lipoliz ne işe yarar? Lazer lipolizin amacı, fazla yağlı bölgedeki yağ hacmini azaltmak ve istenilen kıvrımlı görünümün sağlanmasıdır.
⦁        Lazer lipoliz anestezi gerektirir mi? Bu işlem anestezi olmadan yapılır.

Bölgesel Yağ Aldırma Fiyatları


Lazer liposuction olarak da adlandırılan lazer liposuction, bir yağ azaltma tekniğidir ve geleneksel liposuction'a göre daha az travmatik, daha az invaziv bir seçenektir. Prosedürün ayrıca liposuction'a göre daha az şişlik ve morarmaya yol açtığı ve daha az iyileşme süresi gerektirdiği de belirtilmektedir.


Lazer liponun nasıl bir işlem olduğunu, etkili olup olmadığını öğrenmek için bizlere ulaşarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ameliyatsız Yağ Aldırma Fiyatları


Bilindiği üzere Lazer lipoliz, inatçı yağları sıvılaştıran ve ortadan kaldıran lokal veya genel anestezi altında gerçekleştirilen minimal invaziv bir cerrahi prosedür olarak kabul edilir. Bununla birlikte, liposuction gibi, lazer liponun da bir kilo kontrolü şekli olmadığına dikkat etmek önemlidir. Bunun yerine prosedür, yağ hacmini azaltmak için bir araçtır, yani amacı bir şişkinlik içindeki yağ hacmini azaltmaktır.

Prosedürün sonuçlarının uzun vadede kalıcı olmasını sağlamak için sağlıklı bir yaşam tarzı gereklidir.
Lazerle Yağ Aldırma Fiyatları 2023 yılına ait güncel bilgi için kliniğimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: