Preloader Kapat
Kurumsal

Meme Büyütme İzmir Fiyatları

Meme Büyütme İzmir Fiyatları

Meme Büyütme İzmir Fiyatları


Meme büyütme İzmir fiyatları pek çok farklı etmene bağlı olarak değişmektedir. Örneğin estetik operasyon için tercih edilen klinik bunların başında gelmektedir. Dahası işlemi gerçekleştirecek olan uzman doktor da bu noktada büyük önem taşımaktadır. Ek olarak kullanılacak olan yöntem de fiyat değişikliğini etkilemektedir. Meme Büyütme İzmir Fiyatları 2023 hakkında bilgi almadan, meme büyütme ameliyatı hakkında detaylı bilgi sahibi olmalısınız. Bu sebeple sizleri kliniğimiz Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nde yüz yüze muayene eşliğinde ağırlamaktan gurur duyarız.


Meme büyütme ameliyatının amacı sadece memeyi büyütmek değil, aynı zamanda ona şekil vermektir. Yerleştirilecek protezin seçiminde hastanın isteklerinin yanı sıra vücut yapısı, göğüs kafesi durumu, cilt yapısı gibi faktörler de göz önünde bulundurulur. Meme büyütme, memesi küçük veya orta büyüklükte olan 18 yaş ve üstü kadınlar ile doğum sonrası sağımla memesi boşalmış kadınlar için idealdir.


İzmir'de En İyi Silikon Yapan Doktor


Meme Büyütme, göğüslerini küçük hisseden kadınların memelerine çeşitli yöntemlerle protez veya silikon implant da denilen yağ enjekte edilerek istenilen boyuta getirilmesi işlemidir.

Doğası gereği, her bayan mükemmel hissetmek ister. Vücudundaki tüm kusurları ortadan kaldırmak istiyor. Kusur dediğimiz konulardan biri de küçük meme ya da şekil bozukluğudur. Bunun birkaç nedeni vardır. Doğuştan gelen sebepler, doğum sonrası kilo alıp vermeye bağlı şekil bozuklukları, meme sarkmaları, emzirme gibi nedenlerle göğüsler küçülebilir.

Bu sebeplerden sonra kadınlarda özgüven kaybı, kendini kötü hissetme gibi psikolojik sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Tüm bunlarla baş etmenin yolu daha büyük, daha dolgun, yeterince büyük ve estetik açıdan güzel göğüsler için meme büyütme ameliyatı olmaktır.


Meme Büyütme Hangi Doktor


Hastanın tercih ettiği Protez, uzman tarafından meme altına, meme ucuna veya koltuk altına uygulanır. Son zamanlarda uzmanlar en sık cilt altı kesileri tercih etmektedir. Ve bu yöntem dünyada en güvenli yaklaşım olarak kabul edilmektedir. Bu iz memenin alt kısmında kalır. Uzun vadede tüm izler belirsizleşir ve hastaları rahatsız etmez. Protezin zayıf hastalarda kas altına yerleştirilirmesi daha doğrudur. Protezin üst kısmı kas altındadır ve alt kısmı meme altındadır.


Meme Büyütme, Meme Silikonu ve Meme Büyütme İzmir Fiyatları hakkında 2023 yılının güncel bilgilerini edinin. Bunun için vakit kaybetmeden bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: