Preloader Kapat
Kurumsal

Meme Büyütme İzmir

Meme Büyütme İzmir

Meme Büyütme İzmir


Meme Büyütme İzmir için en doğru ve güvenilir klinik için Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’ni tercih edebilirsiniz.


Peki ya Meme Büyütme Ameliyatı nedir? Meme büyütme ameliyatı orantılı vücut ölçüleri elde etmek için yapılan bir ameliyattır. Bu işlemde implant veya yağ enjeksiyonu kullanılmaktadır.
Meme Büyütme Ameliyatı Neden Yapılır? Kadın güzelliği denilince akla gelen ilk şeylerden biri göğüslerdir. Asimetrik göğüslere, küçük göğüslere veya meme şekil bozukluklarına sahip kişiler bu işlemi tercih edebilirler. Böylece kendilerini iyi hissetmek için bazı müdahaleler yaptırmayı uygun görebilirler.


Doğru meme şekli ve büyüklüğü nasıl belirlenmeli? Bu estetik operasyonu geçirmeye karar veren kişinin yaşı, göğüs, kalça, omurga ve vücut yapısı, cilt ve meme derisinin durumu ve meme dokusuna göre göğüslerin ideal boyut ve şeklini cerrah ve hasta birlikte değerlendirmelidir. Başka bir deyişle hastanın beklentilerine göre uzman, muayene esnasında doğru implant veya silikon modeli ve boyutunu belirler. Ardından ise cerrahi işlem başlar.


Meme Büyütme Ameliyatı | İzmir'de En İyi Silikon Yapan Doktor


Peki ya Meme implantı türleri nelerdir? Meme protezinin şekil itibariyle yuvarlak ve damla olarak iki temel çeşidi vardır. Bunlar dolgu maddesi tarafından salin dolgulu ve silikon dolgulu, yüzey olarak pürüzsüz ve pürüzlü olarak adlandırılmaktadır. Silikon dolgulu implantların iç ve dış malzemeleri silikon yapıdadır. İnsan dokuları ile son derece uyumludur ve dokunma duyusu doğaldır.  


Meme büyütme, meme küçültme ve meme dikleştirme gibi zorlu pek çok ameliyatı başarılı şekilde İzmir Estetik Kliniği’mizde gerçekleştirmekteyiz. Meme Büyütme İzmir hakkında detaylı bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.


Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nde 23 yıllık deneyim ve uzman ekibimiz eşliğinde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Böylece Op. Dr. Sema Özden; sizleri hayallerinizdeki görünüme kolay ve güvenilir şekilde ulaştırmaktadır.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: