Preloader Kapat
Kurumsal

Meme Estetiği İzmir

Meme Estetiği İzmir

Meme Estetiği İzmir


Meme Estetiği İzmir kapsamında Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği olarak bizler; Meme Büyütme, Meme Küçültme ve Meme Dikleştirme işlemlerini başarılı şekilde gerçekleştirmekteyiz.


Meme estetiği kapsamında ameliyatsız meme büyütme yöntemlerinin uygulanmasını kliniğimizde tercih etmemekle birlikte hastaların hedeflediği görünüme yönelik en doğru sonucu elde etmek için detaylı analiz ve muayenelere başvurmaktayız.

İzmir'de En İyi Silikon Yapan Doktor


Vücut Estetiği kapsamında gerçekleştirmekte olduğumuz meme ameliyatları; Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nde hizmet vermekte olan Op.Dr. Sema ÖZDEN | Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı tarafından başarılı şekilde gerçekleştirilmektedir.
Kliniğimizde kullanılmakta olan silikon protezler FDA onaylı ve CE belgeli olup, ömür boyu garanti belgelerine sahiptir. Hastalarda kullanılacak olan en doğru boyut ve şekildeki orjinal silikon protezleri tamamen steril olmakla birlikte hasta için en doğru olacak ameliyat yöntemi ile hastaya yerleştirilmektedir. Böylelikle önceden yüz yüze muayene sırasında yapılmış olan ölçüm, değerlendirmeler ve hastanın talepleri sonucunda Sizer Prova Silikon yardımı ile en doğru karar verilmiş olunur.

İzmir Silikon Ameliyatı Fiyatları


Silikon ameliyatı fiyatları genel olarak kullanılacak olan silikon türüne ve boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Kullanılacak olan silikon veya damla meme protezi estetik işlemin fiyatının belirlenmesinde büyük rol oynamaktadır. Ayrıca tercih edeceğiniz estetik ve plastik cerrahi kliniği ve bu kliniklerde hizmet vermekte olan uzman doktorlar da meme estetiği fiyatı üzerinde büyük bir etkene sahiptir.


Meme büyütme kadar meme küçültme ameliyatı da sıklıkla uygulanmaktadır. Kadınların görünümünde ve dolaylı olarak özgüvenlerinde büyük etkiye sahip olan bu tür ameliyatlar detaylı şekilde planlanarak en doğal ve doğru sonuçlar elde edilmelidir. Sizler de Meme Estetiği İzmir alanında başarılı şekilde hizmet vermekte olan kliniğimiz ile iletişime geçerek tüm süreç ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: