Preloader Kapat
Kurumsal

Silikon Memenin Fiyatları

Silikon Memenin Fiyatları

Silikon Memenin Fiyatları


Silikon memenin fiyatları genellikle kullanılan implantın kalitesi, modeli ve tercih edilen kliniğe bağlı olarak değişiklik göstermektedir.


Bilindiği üzere meme büyütme estetiği son yıllarda sıklıkla ve güvenle tercih edilen yaygın estetik operasyonlardan biridir. Unutmayın ki meme büyütme işlemi büyük bir karardır. Ameliyat sırasında memenizi büyütmek, şeklini değiştirmek veya daha düzgün hale getirmek için implantlar yerleştirilir. Meme büyütme işlemi aynı zamanda "meme implantı" veya ‘’meme silikonu’’ olarak bilinir.


Operasyon öncesinde cerrahınız size ihtiyaçlarınız için en iyi implantı önermelidir. Ancak tavsiyeleri hakkında soru sorma hakkınız vardır. Silikon maddesinin güvenlik sicilini, ne sıklıkla uygulanmakta olduğunu sorun ve "implante edilebilir kalitede" olup olmadığını sorun. Klinikteki muayene esnasında silikon provasını talep edin, tüm model ve boyutları görmek, hissetmek ve garanti kapsamını sorgulayın. Temelde göz önünde bulundurmanız gereken noktalar ise;
⦁        Silikon göğüs implantları mı yoksa salin implantlar mı benim için daha iyi ve neden?
⦁        Vücut proporsiyonum için hangi göğüs ölçüsünü önerirsiniz? Olmalıdır.


İzmir Silikon Ameliyatı Fiyatları


Kadınlar göğüslerini daha büyük ve daha dolgun hale getirmek için meme implantı yaptırabilirler. Ayrıca bu işlem, meme kanseri için mastektomi sonrası gibi rekonstrüktif amaçlarla veya kozmetik nedenlerle yapılabilir.


İmplantlarınızı seçerken Silikon veya salinden yapılmış 2 tip implant olduğunu unutmayın. Silikon implantlar dünya çapında kullanılan en yaygın modeldir. Kırışma ve daha doğal hissetme olasılıkları daha düşüktür. Bununla birlikte, göğsünüze yayılabilir.


Salin implantların zamanla katlanma, yırtılma veya aşağı inme olasılığı daha yüksektir. Aşağı inerler veya yırtılırlarsa, salin güvenli bir şekilde vücudunuz tarafından emilecektir. Cerrahınızla her meme implantı tipinin artılarını ve eksilerini, implantlarınızın boyutunu ve şeklini ve nereye yerleştirileceğini (memenin arkasına veya göğüs kasının arkasına) tartışmalısınız.


Bu noktada karar vereceğiniz meme büyütme estetiği yöntemi belirlendikten sonra Silikon memenin fiyatları hakkında en doğru bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: