Preloader Kapat
Kurumsal

Yağ Aldırma Ameliyatı Fiyatları 2023

Yağ Aldırma Ameliyatı Fiyatları 2023

Yağ Aldırma Ameliyatı Fiyatları 2023

Yağ Aldırma Ameliyatı Fiyatları 2023 fazla yağlarından kurtulma hedefi olan kişilerin en çok merak ettiği konuların başında gelmektedir. Estetik ve plastik cerrahi alanı kapsamında gerçekleştirilmekte olan yağ aldırma ameliyatları günümüzde pek çok farklı yöntem ve teknikler kullanılarak uygulanmaktadır. Bunların başında ise en çok tercih edilen Lazer Liposuction ve  Vaser Liposuction yöntemleri gelmektedir.


Liposuction, sıklıkla karın, uyluk, kalça, boyun, çene, kolların üst ve sırtları, baldırlar ve sırtta kullanılır. Yağ, kanül olarak bilinen içi boş bir aletle vücutta fazla olan bölgelerden çıkarılır. Bu araç öncelikle cilt altına yerleştirilir. Ardından Kanüle güçlü, yüksek basınçlı bir vakum uygulanır. Böylelikle bölgede fazla olan yağlar vücuttan parçalanarak dışarıya alınmış olur.


Vücudunuzu yeniden şekillendirme fırsatı sunan Liposuction işlemi; Op. Dr. Sema Özden Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’mizde başarılı şekilde uygulanmaya devam etmektedir.

 

Bölgesel Yağ Aldırma Fiyatları | Lazer Liposuction Fiyatları - Vaser Liposuction Fiyatları

 

Liposuction, istenmeyen yağ birikintilerini vücudunuzdan uzaklaştıran kozmetik bir cerrahi prosedürdür. Diyet ve egzersiz yapmayı denediyseniz, ancak yağlar hareket etmiyorsa, Liposuction yardımcı olabilir. Prosedür size daha pürüzsüz bir vücut şekli verir. Liposuction ameliyatı bir kilo verme işlemi değildir, bir vücut şekillendirme yöntemidir.


Liposuction’a uygun bir aday olup olmadığınızı öğrenmek için sizleri kliniğimizde muayene için ağırlamaktayız. Detaylı analiz ve beklentileriniz göz önünde bulundurularak sizler için en uygun Liposuction yöntemi belirlenmektedir. Bölgesel yağ aldırma fiyatları ise kullanılan tekniğe göre değişiklik göstermektedir.


Türkiye başta olmak üzere tüm dünyada en çok uygulanmakta olan estetik ve plastik cerrahi işlemlerinin başında gelen yağ aldırma ameliyatı fiyatları 2023 hakkında detaylı bilgi almak için vakit kaybetmeden bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

Hemen Bizi Arayın veya Bir Mesaj Yazın!

Aklınıza takılan tüm sorularınız, görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.. Görüşleriniz bizim için önemlidir...
Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: